Rivista tad-disinn
Rivista tad-disinn
Studjo Ta ’Disinn Bil-Gallerija

PARADOX HOUSE

Studjo Ta ’Disinn Bil-Gallerija Maħżen ta 'livell maqsum imdawwar studju ta' disinn multimedjali eleganti, Paradox House isib il-bilanċ perfett bejn il-funzjonalità u l-istil filwaqt li jirrifletti sidha togħma u mod ta 'ħajja uniċi. Huwa ħoloq studju tad-disinn multimedjali impressjonanti b'linji angulari nodfa li vetrina kaxxa prominenti tal-ħġieġ ikkulurit isfar fuq il-mezzanin. Il-linji u l-forom ġeometriċi huma moderni u ta 'ispirazzjoni imma jitwettqu b'attenzjoni biex jiżguraw spazju ta' xogħol uniku.

Ċentru Tat-Tagħlim

STARLIT

Ċentru Tat-Tagħlim Iċ-Ċentru tat-Tagħlim ta ’Starlit huwa maħsub biex jipprovdi taħriġ ta’ prestazzjoni f’ambjent ta ’tagħlim jirrilassaw għal tfal ta’ bejn 2-6 u 6 snin. It-tfal f’Hong Kong qed jistudjaw taħt pressjoni għolja. Sabiex nagħtu s-setgħa lill-forma u l-ispazju permezz tat-tqassim u tajbin diversi programmi, qed napplikaw l-Ippjanar tal-Belt ta 'Ruma Antika. L-elementi ċirkulari huma komuni tul ir-radjazzjoni ta 'l-armi fl-arranġament ta' l-assi biex iqabbdu l-klassi u studios bejn żewġ ġwienaħ distinti. Dan iċ-ċentru ta 'tagħlim huwa mfassal biex joħloq atmosfera ta' tagħlim sabiħa bl-ikbar spazju.

Disinn Ta 'uffiċċju

Brockman

Disinn Ta 'uffiċċju Bħala ditta ta 'investiment ibbażata fil-kummerċ tal-minjieri, l-effiċjenza u l-produttività huma aspetti ewlenin fir-rutina tan-negozju. Id-disinn inizjalment kien ispirat min-natura. Ispira oħra evidenti fid-disinn hija l-enfasi fuq il-ġeometrija. Dawn l-elementi ewlenin kienu fuq quddiem fid-disinji u għalhekk ġew tradotti viżwalment permezz tal-użu ta ’għarfien ġeometriku u psikoloġiku tal-forma u l-ispazju. Meta nżommu l-prestiġju u r-reputazzjoni tal-bini kummerċjali ta 'klassi dinjija, arena korporattiva unika titwieled permezz tal-użu tal-ħġieġ u l-azzar.

Restorant Barbeque

Grill

Restorant Barbeque L-ambitu tal-proġett huwa l-immudellar mill-ġdid tal-ħanut tat-tiswija tal-muturi ta ’72 metru kwadru eżistenti f’ristorant Barbeque ġdid. L-ambitu tax-xogħol jinkludi disinn mill-ġdid komplut kemm ta 'barra u ta' ġewwa. Il-parti ta 'barra kienet ispirata minn grada ta' l-għaċ-Barbeque bl-iskema sempliċi ta 'kulur iswed u abjad tal-faħam tal-kannol. Waħda mill-isfidi ta 'dan il-proġett hija li tissodisfa r-rekwiżiti programmatiċi aggressivi (40 post fiż-żona tal-pranzu) fi spazju daqshekk żgħir. Barra minn hekk, irridu naħdmu b'baġit żgħir mhux tas-soltu (US $ 40,000), li jinkludi l-unitajiet ġodda tal-HVAC u kċina kummerċjali ġdida.

Residenza

Cheung's Residence

Residenza Ir-residenza hija mfassla bis-sempliċità, ftuħ u dawl naturali f'moħħha. L-impronta tal-bini tirrifletti r-restrizzjoni tas-sit eżistenti u l-espressjoni formali hija maħsuba biex tkun nadifa u sempliċi. Atriju u gallarija jinsabu fuq in-naħa tat-tramuntana tal-bini li jdawwal id-daħla u ż-żona tal-pranzu. Twieqi li jiżżerżqu huma pprovduti fit-tarf tan-nofsinhar tal-bini fejn il-kamra tal-għixien u l-kċina għandhom jimmassimizzaw id-dwal naturali u jipprovdu flessibilità spazjali. It-tamboċċi huma proposti fil-bini kollu biex isaħħu aktar l-ideat tad-disinn.

Ċentru Ta ’Informazzjoni Temporanja

Temporary Information Pavilion

Ċentru Ta ’Informazzjoni Temporanja Il-proġett huwa pavaljun temporanju li juża taħlita fi Trafalgar, Londra għal diversi funzjonijiet u avvenimenti. L-istruttura proposta tenfasizza l-kunċett ta '"temporanjetà" billi tuża r-riċiklaġġ ta' kontenituri għat-tbaħħir bħala l-materjal ta 'kostruzzjoni primarju. In-natura metallika tagħha hija maħsuba biex tistabbilixxi relazzjoni kuntrastanti mal-bini eżistenti li jsaħħaħ in-natura ta 'transizzjoni tal-kunċett. Ukoll, l-espressjoni formali tal-bini hija organizzata u rranġata b'mod aleatorju billi toħloq monument temporanju fuq is-sit biex tattira interazzjoni viżwali matul il-ħajja qasira tal-bini.